XORIZOUN OLYMPIAKOS-VALVERDE
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το βράδυ στα Γιάννενα, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από τα Ιωάννινα θα ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό πιθανότατα πριν από το τέλος της εβδομάδας και στη συγκεκριμένη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Βαλβέρδε.
Αυτό, μάλιστα, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ζήτημα αυτό θα έχει πάρει τέλος πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο με μια δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού. Ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη σχηματίσει τη λίστα για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του 48χρονου προπονητή, κάνοντας μια πρώτη έρευνα αγοράς.
Στο μεγάλο λιμάνι, βέβαια, τονίζουν κατηγορηματικά ότι ναι μεν υπάρχει λίστα με προπονητές τους οποίους εξετάζει ο Ολυμπιακός, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα. Ο Ουνάι Εμερι της Βαλένθια παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να δεχθεί πολλές δελεαστικές προτάσεις.
Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και αυτοί τα διαπραγματευτικά τους ατού, όπως είναι για παράδειγμα τα πολύ καλά χρήματα που μπορεί να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που εκτός από ατζέντης του Βαλβέρδε είναι και ατζέντης του Εμερι.
Από την άλλη πλευρά, χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο Εμερι δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από την Ισπανία αλλά και από τη Γαλλία, τις οποίες θα δει με πιο «ζεστό» ενδιαφέρον η ομάδα του λιμανιού σε περίπτωση που ο Εμερι επιλέξει να παραμείνει στην πατρίδα του ή μετακομίσει στην Αγγλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου