Hotstagram- Ψήφισε την πιο σέξι παρουσία με ένα κλικ!
Μια νέα ιστοσελίδα, το Hotstagram, έχει κάνει την εμφάνισή της και κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές κι επισκέπτες.Εμπνευστής της είναι ο 27χρονος Κάπτεν Κιρκ (Captain Kirk) και δε χρειάστηκε παραπάνω από ένα σαββατοκύριακο για να τη δημιουργήσει.

Να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά ψευδώνυμο κι ο ίδιος δήλωσε ότι η ιστοσελίδα του είναι σε όλα νόμιμα με τους όρους και τις συνθήκες του Instagram.

Στο Hotstagram, οι χρήστες καλούνται να συγκρίνουν δύο εικόνες όμορφων γυναικών ή αντρών στο Instagram και να επιλέξουν την αγαπημένη τους. Ανά δευτερόλεπτο εκατοντάδες χρήστες ψηφίζουν και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η σελίδα "πέφτει".

Το Hotstagram καλεί όσους θέλουν τις φωτογραφίες τους να ανεβαίνουν στις σελίδες του, να προσθέτουν στις φωτογραφίες τους το hashtag "#hotstagram", προκειμένου το ανέβασμα να γίνεται αυτόματα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για αναβίωση της άκρως επιτυχημένης ιστοσελίδας "Am I Hot or Not?" που λανσαρίστηκε το 2000 και μέσα σε μία εβδομάδα είχε ξεπεράσει ημερησίως τις δύο εκατομμύρια προβολές και συμπεριλαμβανόταν στις 25 πρώτες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες.

Πάντως, αν κι οι χρήστες το έχουν λατρέψει, προς το παρόν, το Facebook και το Instagram δεν έχουν διατυπώσει την άποψή τους για το Hotstagram.

Νικόλας Εμμανουήλ
nikolasemm@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου