Ένα θρίλερ παίχτηκε τις τελευταίες μέρες με την κοπέλα που θα καθίσει την φετινή σεζόν στην παρέα του Σαββατοκύριακου. Γερμανού- Γεωργαντάς- Σταματόπουλος είναι οι σίγουροι μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε και το ρεπορτάζ μας κάνει λόγο οτι και η γυναίκα που έψαχναν όλο τον Σεπτέμβριο βρέθηκε.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή που την είχαμε δει να κάνει το παρθενικό της ντεμπούτο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν μερικά χρόνια. Είναι ομολογουμένως μια μεγάλη έκπληξη μιας και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα δοκιμαστικά που έγιναν.

Λάουρα Νάργιες, Κατερίνα Στικούδη για διαφορετικούς λόγους δε μπόρεσαν να τα βρούν με το καναλι της Κάτζας και έτσι το γοητευτικό κορίτσι που πριν λίγες μέρες ήταν στην Τουρκία για δουλειά επέστρεψε άρων άρων και περιμένει τηλέφωνο απο το κανάλι για να υπογράψει. Η Ευαγγελία είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πανέμορφη και είναι πολύ τυχερή που αρπάζει μια ευκαιρία με το σπαθί της και θα βρεθεί στην ηλεκτρική καρέκλα της συμπαρουσιάστριας της Ναταλίας Γερμανού.
πηγη markos-tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου