Το αγαπημένο μας σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared, αφού μονοπώλησε κι αυτό το καλοκαίρι τα φλας των παπαράτσι της Μυκόνου με κάθε είδους ακρότητα, άλλοτε περιφερόμενο με ψηλά τακούνια στην παραλία της Ψαρούς κι άλλοτε κάνοντας τούμπες από την ξαπλώστρα στη θάλασσα, είπε να ξορκίσει το φινάλε του καλοκαιριού με ένα κάλεσμα που έμελλε να γίνει θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την κοσμική Ευρώπη. Την προηγούμενη Κυριακή, την ώρα που η χώρα ψηνόταν κάτω από τους 40 και βάλε βαθμούς Κελσίου, οι Ντιν και Νταν, απτόητοι, διοργάνωναν ρωμαϊκού τύπου ξεσάλωμα στο Νησί των Ανέμων. Από την πρόσκληση γινόταν εύκολα αντιληπτό ότι οι καλεσμένες διασημότητες όφειλαν να απαρνηθούν τα πανάκριβα ρούχα τους και να υποδυθούν άλλοι τους Ρωμαίους αυτοκράτορες κι άλλοι τους υπηκόους τους. Στο «Toga party», όπως ονομάστηκε, επιχειρηματίες, σχεδιαστές και γνωστά μοντέλα κατέφτασαν με θαλαμηγούς και λίαρ τζετ για να ζήσουν κάτι από το κέφι που διαθέτει περίσσιο το σχεδιαστικό δίδυμο.

Παρόλο που οι Dsquared μένουν στο πεντάστερο και άκρως αριστοκρατικό ξενοδοχείο «Belvedere», η δίψα τους για non stop διασκέδαση τους έκανε να αναζητήσουν βίλα που να διαθέτει πέτρινη περίφραξη προκειμένου να κρατηθούν μυστικά όσα θα διαδραματίζονταν εντός των πυλών της. Τελικά επιλέχτηκε η βίλα του κατασκευαστή Παναγιωτόπουλου στον Αϊ-Γιάννη.
«Οι Dsquared είχαν βάλει Ελληνες συνεργάτες τους να ξεψαχνίσουν το νησί με στόχο να βρουν έναν χώρο έτσι ακριβώς όπως τον ήθελαν», αποκαλύπτουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Νησί των Ανέμων και συνεχίζουν: «Επιθυμούσαν να περιποιηθούν εκείνους που θα έφταναν στη Μύκονο από το εξωτερικό μόνο και μόνο για να τους τιμήσουν. Επρόκειτο για ένα πάρτι απόλυτου ξεσαλώματος, αντίστοιχο με εκείνα που διοργάνωνε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Πάρις Χίλτον με τους φίλους της, αλλά και εκκεντρικοί σταρ του Χόλιγουντ. Ηθελαν να διασκεδάσουν χωρίς να ενοχλήσουν και να ενοχληθούν…».
DSQUARED GODS OF HEDONISM, TOGA PARTY, MYKONOS 2012

Protothema-gr
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου