Όταν ο Γκάι Ρίτσι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο φιλμ, οι σινεφίλ έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται. Κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Αυγούστου, είναι φόρος τιμής στη θρυλική σειρά των 60s και έχει για πρωταγωνιστή του τον Χένρι Καβίλ, που οι περισσότεροι γνώρισαν ως Σούπερμαν.
n
n
Το «The Man from U.N.C.L.E.» υπόσχεται μια ψυχροπολεμική κωμική περιπέτεια, μια ιστορία από αυτές που ο Γκάι Ρίτσι έχει τον τρόπο του να ζωντανεύει στο σινεμά. Οι πράκτορες της CIA και KGB, Ναπολέων Σόλο και Ίλια Κουργιάκιν, που υποδύονται οι Χένρι Καβίλ και Άρμι Χάμερ αντίστοιχα, θα αναλάβουν μια μυστήρια αποστολή με ίντριγκα, πυρηνικά όπλα και παιχνίδια εξουσίας. Κερασάκι στην τούρτα; Η εμφάνιση του Χιου Γκραντ.
n
Το νέο φιλμ του Γκάι Ρίτσι έχει μεγάλο παρελθόν. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε παίξει το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ και όχι μόνο. Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρίστιαν Μπέιλ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τσάνινγκ Τατούμ, Ράσελ Κρόου, Ματ Ντέιμον και Μάικλ Φασμπέντερ είναι μερικά από τα λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ που βολιδοσκοπήθηκαν από τα κινηματογραφικά στούντιο της Warner Bros.
n
Με κόστος παραγωγής τα 75 εκατομμύρια δολάρια και γυρίσματα στο Λονδίνο, το «The Man from U.N.C.L.E.» επρόκειτο να βγει στις αίθουσες το φετινό Ιανουάριο, αλλά τελικά η προβολή του μετατέθηκε για τον Αύγουστο. Τι σκαρώνει ο Γκάι Ρίτσι; Προσεχώς, στους κινηματογράφους.

n

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου