Επεισόδιο 34

Ο Ορέστης εξοργισμένος απ' τις απειλές της Εβελίνας την απολύει. Ο Μάνος ψάχνει στοιχεία προσπαθώντας να αποδείξει την εμπλοκή του Ορέστη και του Ζερβού στην δολοφονία του Αντώνη.

Παράλληλα η Βίκυ κάνει μια απόπειρα επανασύνδεσης του Χάρη και της Έλενας με καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο Νικήτας αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Νίκο μόλις μαθαίνει το ένοχο μυστικό του ενώ ο Ορέστης ανακαλύπτει πως μπήκε στην ζωή της γυναίκας του ένας μυστηριώδης άντρας με το όνομα Φίλιππος Μαράκης! Η Εβελίνα θέλοντας να εκδικηθεί τον Ορέστη προβαίνει σε μια απίστευτη κατηγορία.

Υπό την απειλή του σκανδάλου, ο Λευτέρης συμβουλεύει τον Ορέστη ν' αποκαλύψει στην Έλενα, την σχέση του με την Εβελίνα! Θα αποφασίσει τελικά ο Ορέστης να μιλήσει;

Επεισόδιο 35

Ο γάμος της Έλενας και του Ορέστη περνάει μεγάλη κρίση, αφού η Έλενα μαθαίνει για τον δεσμό του με την Εβελίνα.

Από την άλλη και η Δανάη συνειδητοποιώντας το αδιέξοδο της κατάστασης, θέλει να κρατηθεί μακριά από τον Μάνο και να ξεχάσει τον έρωτά της για εκείνον.

Μετά από πίεση του Νικήτα, ο Πέτρος αναγκάζεται να παραδεχτεί τα αισθήματά του για την Έλενα.

Ο Νίκος με τον Γιώργο συνεχίζουν την έρευνα μπαίνουν όμως πια σε επικίνδυνα χωράφια και το ρίσκο μεγαλώνει. Ο Σίμος βρίσκεται μπροστά σε ένα «ύποπτο» σκηνικό ανάμεσα στη Λίλα και το Χάρη και ξεσπά άσχημα.

Ο Φίλιππος από την άλλη εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τον Ορέστη για να πλησιάσει κι άλλο την Έλενα, ενώ η Βίκυ αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Λευτέρης ζει μια διπλή ζωή.

Ο Μάνος με τον Πέτρο αποφασίζουν να μπούνε κρυφά στο σπίτι του Ζερβού για να βρουν στοιχεία σε σχέση με το θάνατο του Αντώνη. Εκεί όμως θα ανακαλύψουν κάτι πολύ πιο σκοτεινό
Επεισόδιο 36

Ο Μάνος κι ο Πέτρος φεύγουν από το σπίτι του Ζερβού με αρκετά στοιχεία εναντίον του, ενώ ο Ορέστης απειλεί τη ζωή της Εβελίνας.

Η Έλενα με τη Βίκυ παρακολουθούν κατάπληκτες τη μυστική συνάντηση του Φίλιππου με τον Λευτέρη με την Έλενα να πιστεύει πως ο Ορέστης βρίσκεται πίσω απ'αυτήν την περίεργη επαφή. Η Χριστίνα μαθαίνει από τη Δανάη το ψέμα του Μάνου και συγκλονίζεται.

Η αφοσίωσή της στην Έλενα δεν της επιτρέπει να το κρατήσει μυστικό. Ο Χάρης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Χλόη και να ομολογήσει τον έρωτά του για τη Λίλα.


Η Χλόη όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Ο Ορέστης μαθαίνει για τη συνάντηση Λευτέρη-Φίλιππου και τον ζώνουν τα φίδια.

Ο Μάνος πεπεισμένος ότι ο Ζερβός είναι υπεύθυνος για το θάνατο του Αντώνη, αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι του αστυνόμου και να τον αναγκάσει να ομολογήσει.

Η Έλενα ανακοινώνει στη Δανάη ότι σκοπεύει να δώσει τέλος στο γάμο της, ενώ την ίδια στιγμή η Χριστίνα είναι έτοιμη να της αποκαλύψει το μυστικό του Μάνου…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου