nikon coolpix s AW100 waterproof
Ανθεκτική κατασκευή: αδιάβροχη, αντικραδασμική και ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αδιάβροχη για βάθος έως 10 μέτρα, αντικραδασμική για πτώση από ύψος έως και 1,5 μέτρο και ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -10°C.
Αισθητήρας εικόνας CMOS 16 megapixel με οπίσθιο φωτισμό: αυξάνει την ποσότητα φωτός που λαμβάνει κάθε pixel, βελτιώνοντας την ευαισθησία και μειώνοντας το θόρυβο για εξαιρετική απόδοση σε κάθε φωτισμό.
Ο ευρυγώνιος φακός zoom 5x NIKKOR προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ευκρινή ανάλυση (ισοδύναμο με 35 mm: 28-140 mm).
Μεγάλη οθόνη LCD 7,5 cm (3 in.), 460 K-dot που παρέχει αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων και ευκρινή αντίθεση. Διαθέτει την τεχνολογία καθαρής έγχρωμης οθόνης της Nikon που ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις, ακόμη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός ή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Ενσωματωμένο σύστημα GPS (Global Positioning System) και ηλεκτρονική πυξίδα: που καταγράφει την ακριβή τοποθεσία (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) λήψης της φωτογραφίας ως "geotag" στα δεδομένα της φωτογραφίας (EXIF). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή της διαδρομής σας χωρίς να λαμβάνετε φωτογραφίες, ή να χρησιμοποιήσετε την πυξίδα για να δείτε τη θέση που βρίσκεστε στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής.

Εμφάνιση παγκόσμιου χάρτη*: ένα χρήσιμο εργαλείο αναφοράς για να βλέπετε το σημείο λήψης των φωτογραφιών σας ή να προβάλετε τις διαδρομές που έχετε αποθηκεύσει στα αρχεία GPS.

Η λειτουργία κατά του θαμπώματος αντισταθμίζει αυτόματα τις θαμπές φωτογραφίες με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Η λειτουργία υβριδικής απόσβεσης κραδασμών (VR) (μετατόπιση φακού και ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών) μειώνει τις επιδράσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO (έως 3200) μειώνει τον κίνδυνο θαμπών φωτογραφιών κατά τη φωτογράφηση γρήγορα κινούμενων θεμάτων ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο επιλογέας καλύτερης λήψης (BSS) επιλέγει αυτόματα την ευκρινέστερη εικόνα από έως 10 διαδοχικές λήψεις.

Ειδικές λειτουργίες φωτισμού: υπέροχα αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ακόμη και χωρίς τη χρήση τριπόδου. Η λειτουργία φωτισμού σκηνής με αυτόματο HDR προσδίδει εντυπωσιακή λεπτομέρεια τόνων σε κάθε περίσταση. Με τη λειτουργία νυχτερινών πορτρέτων οι νυκτερινές σκηνές και τα πορτρέτα σε εσωτερικούς χώρους αποτυπώνονται με εξαιρετική λεπτομέρεια. Με τη λειτουργία νυχτερινών τοπίων μπορείτε να τραβήξετε ευκρινείς φωτογραφίες σε χαμηλό ISO.

Με τις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας μπορείτε να αποτυπώνετε κάθε στιγμή με ταχύτητα 7,1 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Εγγραφή video full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο: Κατά την εγγραφή διατίθεται οπτικό zoom και αυτόματη εστίαση. Διαθέτει δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε αργή ή γρήγορη κίνηση με τη χρήση ταχυτήτων εγγραφής από 15 έως 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή HDMI με υποστήριξη HDMI-CEC για έξοδο σε τηλεόραση HDTV.

Εύκολη πανοραμική λήψη 360°/180°: σας επιτρέπει την εκτέλεση πανοραμικής λήψης κατακόρυφα ή οριζόντια για τη δημιουργία δυναμικών πανοραμικών λήψεων. Απλά πατήστε το κλείστρο και περάστε τη φωτογραφική μηχανή με μια κίνηση από μπροστά σας για εκπληκτικές λήψεις εκτεταμένων τοπίων ή πολύχρωμων υποθαλάσσιων κόσμων.
Ο έλεγχος κίνησης διευκολύνει τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ή όταν φοράτε γάντια. Ενεργοποιείται μέσω ενός ειδικού κουμπιού στο πλάι της φωτογραφικής μηχανής.
Λεπτός σχεδιασμός: με συμπαγές σώμα 22,8 mm για εξαιρετική φορητότητα.
Λειτουργία υποβρύχιας λήψης: που προσαρμόζει αυτόματα την ισορροπία λευκού της φωτογραφικής μηχανής για λήψη υποβρύχιων σκηνών ακριβώς όπως τις βλέπετε.
Το σύστημα επεξεργασίας εικόνων EXPEED C2 παρέχει βελτιωμένη εγγραφή video, απόδοση υψηλής ευαισθησίας και βέλτιστη ποιότητα εικόνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου