​Κριός
Για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 του μηνός, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στον χώρο της εργασίας θα έχετε εξελίξεις, αν και γενικά θα πρέπει να προσέχετε τόσο την εργασία σας όσο και την υγεία σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Απριλίου το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μιας και αυτόν τον καιρό ενδεχομένως να μην μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ουσιώδη θέματα. Οι Κριοί των πρώτων ημερών θα δείτε τώρα τα σχέδια που κάνατε από καιρό σιγά σιγά να σταθεροποιούνται. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο χωρίς βεβαίως να υπεραισιοδοξείτε.

Ταύρος
Εσάς τους Ταύρους εξακολουθούν να σας απασχολούν η ακίνητη περιουσία και θέματα της οικογένειάς σας, με τις μετακομίσεις, τις μετακινήσεις και τις επισκευές να είναι το κύριο μέλημά σας, με αρκετή ένταση αλλά και υπερβολή να υπάρχει για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 του μηνός. Όμως, αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου-με τον Δία για λίγο ακόμη να βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο- είστε σε μια πολύ καλή εποχή για να προγραμματίσετε σχέδια και συμφωνίες. Οι συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά και τα δημιουργικά σας σχέδια ευνοούνται γενικότερα. Όμως, στον χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί καθώς υπάρχει αρκετό άγχος για τον επαγγελματικό σας χώρο ο οποίος δείχνει να αλλάζει. Προσέχετε την υγεία σας. Έτσι λοιπόν αν και εσείς οι Ταύροι σιγά σιγά μπαίνετε σε μια καλύτερη εποχή με τον Δία για έναν ολόκληρο χρόνο να σας ευνοεί, προς το παρόν θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, ιδίως αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος εγκαταλείπει την θέση του απέναντι από το ζώδιό σας επιτρέποντας στις σχέσεις σας να ρυθμιστούν. Αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους με τον κυβερνήτη σας Ερμή να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα σας απασχολούν άμεσα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και ατελείωτες, «καυτές» συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Δεν αποκλείεται το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια συλλογική προσπάθεια να σας απασχολεί άμεσα, παρά το γεγονός ότι και η Αφροδίτη και η Σελήνη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (γύρω στις 5-7 Ιουνίου). Όσοι έχετε γεννηθεί τον Μάιο αποφύγετε τις υπερβολές σε οικογενειακό επίπεδο. Ο Κρόνος έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υγείας σας για να περάσει σιγά σιγά απέναντί σας, όσοι είστε λοιπόν γεννημένοι γύρω στις 21-22 Μαΐου προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος
Τα οικονομικά είναι αυτά που απασχολούν εσάς τους Καρκίνους, μια καταναλωτική μανία να σας έχει κυριεύσει, κάνετε έξοδα, δεν σας λείπουν όμως και τα έσοδα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, ενώ ένα οικογενειακό θέμα απασχολεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αποφύγετε μια συζήτηση οικογενειακού περιεχομένου γιατί μπορεί να σας φέρει σε διαφωνία μαζί τους. Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 του μηνός αλλαγές που ενδεχομένως να είναι απρόσμενες και δεν ξέρετε ουσιαστικά που θα σας οδηγήσουν, είτε είναι επαγγελματικές αλλαγές είτε αφορούν το γάμο ή μια προσωπική σχέση σας. Ο Κρόνος εγκαταλείπει σιγά σιγά το ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση βοηθητική για εσάς και θα αρχίσει να σας απασχολεί η υγεία ή η εργασία σας.

Λέων
Λέοντες μου έχουν πέσει λίγο οι τόνοι σας με τον Ήλιο στην Παρθένο να ευνοεί τα οικονομικά σας. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 του μηνός έχετε να κάνετε πολλά αυτόν τον καιρό, είστε πολύ δραστήριοι και γοητευτικοί! Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 8 του μηνός μπορείτε να είστε σίγουροι θα έχετε μια γλυκιά συνάντηση, ενώ αν έχετε γεννηθεί μετά τις 14 του μηνός είστε δυνατοί, ερωτικοί, σεξουαλικοί, προσέχετε όμως και τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Σήμερα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται, ειδικά αν έχουν σχέση με εργασία.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, με τον Δία να ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, αν και ο Ποσειδώνας απέναντί σας μπορεί να σας οδηγεί σε λαθεμένους δρόμους. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες μπορεί να αποδώσουν, σήμερα όμως δεν θα πρέπει να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα οικονομικό θέμα. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 22 του μηνός, προσέχετε ο Κρόνος στον Τοξότη θα ελέγξει τα πεπραγμένα σας ή θα φέρει κάποιες σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις και αυτό θα το δείτε μετά τις 26 του μηνός που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Τα άγχη σας δεν λείπουν ενώ θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός
Η κοινωνική ζωή είναι αρκετά ευχάριστη αυτό τον καιρό για εσάς τους Ζυγούς, θα έχετε πολλές συναντήσεις, πολλές επαφές και συμφωνίες που είναι σημαντικές, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 του μηνός, όπως εχτές έτσι και σήμερα, θα πρέπει να προσέχετε, ίσως έχετε καυτές συζητήσεις για ένα οικογενειακό θέμα. Γενικότερα όμως, σιγά σιγά και με τον Κρόνο να περνά στον Τοξότη θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια που κάνετε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 του Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου τόσο ο Δίας όσο και ο Ποσειδώνας κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν στα μέτρα σας την συναισθηματική σας ζωή που είναι πολύ σημαντική για εσάς. Αν όμως έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, και ειδικά μετά τις 14 του μηνός, η ένταση δεν λείπει με θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή να είναι προ των πυλών. Μπορεί να υπάρχουν και ευχάριστες καταστάσεις, η ένταση όμως που μπορεί να εκδηλώσετε εσείς ενδεχομένως να ανατρέψει την πορεία των γεγονότων. Κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τόνους και ελάτε πιο κοντά στις θέσεις που έχουν οι άλλοι. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Σήμερα, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, ενώ αποφύγετε να δώσετε λαβή για σχόλια. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άγχος για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος σιγά σιγά, αργά και σταθερά, περνά στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας όσους έχετε γενέθλια 22-23 Νοεμβρίου, σήμερα είναι μια καλή ημέρα, με την Σελήνη στον Λέοντα να ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 του μηνός φέρνοντάς σας μια γλυκιά συνάντηση! Είναι επίσης μια καλή ημέρα για εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 του μηνός καθώς δραστηριοποιείστε κατά τον καλύτερο τρόπο με δρόμους να ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι ο Δίας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ευνοεί την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, «κρατήστε μικρό καλάθι» γιατί ίσως είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Μάλλον δεν βλέπετε τα πράγματα αρκετά καθαρά τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σας και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Συζητήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε για ένα σχέδιό σας που ίσως είναι αρκετά ουτοπιστικό.

Αιγόκερως
Τα πράγματα είναι αρκετά καλά για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, με αρκετές και σημαντικές εξελίξεις να υπάρχουν στον οικονομικό τομέα, εξελίξεις μάλιστα οι οποίες θα αποδώσουν. Πολλές αλλαγές υπάρχουν σε οικογενειακό επίπεδο για εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιανουαρίου, ενώ για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 του μηνός μια συζήτηση επαγγελματικού περιεχομένου δεν αποδίδει. Αποφύγετε να κάνετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο, προωθήστε όμως οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, ένα ταξίδι, ένα πνευματικό ζήτημα ή θέματα που απασχολούν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να καθυστερούν. Όμως, οι σχέσεις σας εξακολουθούν να είναι σε μια καλή πορεία αρκεί να ρίξετε λίγο του τόνους έστω και αν οι πλανήτες απέναντι από το ζώδιο σας πιέζουν κυρίως όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Φεβρουαρίου με διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες ακόμη και με κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Προσέχετε. Τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους(εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) φαίνεται ότι έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να μην ασκείτε σκληρή κριτική στα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να μην έχετε διαφωνίες μαζί τους.

Ιχθείς
Για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου συμβαίνει κάτι περίεργο! Ενώ ένα όνειρο, μια επιθυμία σας μπορεί να μοιάζει εφικτή θα πρέπει όμως να την προσέξετε. Συζητήστε το με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο, ίσως έχουν μια διαφορετική άποψη. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται θέματα υγείας ή οικονομικών. Όμως, αυτό τον καιρό έχετε να κάνετε πολλά στον χώρο της δουλειάς! Όσοι γεννηθεί 19-20 του μηνός προσέχετε τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα ( αυτό θα σας το λέω για πολύ καιρό), με τον Κρόνο που περνά στον Τοξότη να επηρεάζει τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα. Για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου συμβαίνει κάτι περίεργο! Ενώ ένα όνειρο, μια επιθυμία σας μπορεί να μοιάζει εφικτή θα πρέπει όμως να την προσέξετε. Συζητήστε το με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο, ίσως έχουν μια διαφορετική άποψη. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται θέματα υγείας ή οικονομικών. Όμως, αυτό τον καιρό έχετε να κάνετε πολλά στον χώρο της δουλειάς! Όσοι γεννηθεί 19-20 του μηνός προσέχετε τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα ( αυτό θα σας το λέω για πολύ καιρό), με τον Κρόνο που περνά στον Τοξότη να επηρεάζει τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου