Γαλάτεια επεισόδιο 111
Ο Πετρής είναι μπερδεμένος με τα όσα έμαθε στην Κυθραία σχετικά με το αν ο Χατζηνέαρχος δολοφονήθηκε ή όχι. Ο Στεφανής αρχίζει την έρευνα του για τους γονείς της Φανούλλας μιλώντας με τη Φλουρεντζού η οποία όμως δεν του δίνει σαφείς απαντήσεις. Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να μάθει από τον Πετρή, πώς πήγαν οι έρευνες του για τον Χατζηνέαρχο, στην Κυθραία. Στο μεταξύ ο Θανάσης θέλει να μεταβεί στην Αίγυπτο, για να βρει την Ευμορφία, αφού του το ζήτησε ο γιος της και προσπαθεί να πείσει τον Πολυδεύκη και τον Στράτο, να τον βοηθήσουν. Ο Αντζουλής αποφασίζει να πουλήσει το καϊκι για να ανακαινήσει το καμπαρέ και ρίχνει σπόντες στη Ρίτα αν ενδιαφέρεται ο Καράγιωρκης. Η Γαλάτεια αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή παρακολουθώντας το σπίτι του πιθανού κατάσκοπου. Εκπλήσσεται όμως όταν βλέπει τον Στράτο να μπαίνει στο σπίτι αυτό.

Γαλάτεια επεισόδιο 112
Η Γαλάτεια μαθαίνει ότι το καϊκι που θα μεταφέρει τους φυγάδες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Θανάσης, είναι προδωμένο. Ο Θανάσης, που ετοιμάζεται να φύγει με την βοήθεια του Πολυδεύκη, αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του εξαιτίας της προδωσίας.Ο Πετρής μαθαίνει ότι η Γαλάτεια γνωρίζει τους λόγους που θα φύγει από το χωριό και παρακαλεί τον Λευτέρη να πει στην Γαλάτεια να μην μιλήσει του Καράγιωρκη.Ο Καράγιωρκης έρχεται σε σύγκρουση με τη Ρίτα καθώς εκείνη επιμένει να τον πιέζει να αναγνωρίσει τη Φανούλλα. Η Πολύμνια χαίρεται όταν βλέπει αλλαγή στη συμπεριφορά του Καράγιωρκη απέναντι της. Μετά από μια συνομιλία που έχει με τον Μουχτάρη, ο Στεφανής αρχίζει να υποψιάζεται για το ποιός μπορεί να είναι ο πατέρας της Φανούλλας. Ο Καράγιωρκης επισκέπτεται την Ερατώ με μία πρόταση. Η Ρίτα, πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Καράγιωρκη επισκέπτεται την Πολύμνια αποφασισμένη να της πει την αλήθεια για τη Φανούλλα.

Γαλάτεια επεισόδιο 113
Η αποκάλυψη για τη Φανούλλα φέρνει αναστάτωση στο αρχοντικό του Καράγιωρκη και ρίξει στις σχέσεις Πολύμνιας με τον Καράγιωρκη αλλά και τη Φλουρεντζού την οποία κατηγορεί ότι την κοροϊδευε. Η Γαλάτεια φαίνεται να βρίσκει τρόπο να χαλαρώσει τον κλοιό του πατέρα της. Ο Πολυδεύκης κατηγορεί ανοιχτά τον Στράτο για προδοσία και ο Θανάσης προς το παρόν εγκλωβίζεται στο νησί. Ο Στεφανής πιστεύει πως έχει ανακαλύψει τον πατέρα της Φανούλλας, ενώ του γίνεται πρόταση από το μεταλλείο για να ξαναεργαστεί εκεί. Ο Πετρής και η Ερατώ προβληματίζονται από την πρόταση του Καράγιωρκη να αγοράσει το σπίτι τους. Η Γαλάτεια, συνεχίζοντας την παρακολούθηση του κατασκόπου γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας.

Γαλάτεια επεισόδιο 114
Η Γαλάτεια είναι συγκλονισμένη απ'όσα είδε και ενημερώνει τον Πολυδεύκη, ενώ ο Πετρής προσπαθεί να την πλησιάσει για να μάθει περισσότερα για τους σκοπούς του Καράγιωρκη. Η Πολύμνια εξομολογήτε στον Παπάκωστη μετά τα τελευταία νέα χωρίς να ξέρεις πως να αντιμετωπίσει το νέο που έμαθε. Ο Καράγιωρκης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, απέναντι στην Πολύμνια και η έγνοια του είναι να μην το μάθει κανένας άλλος. 'σχημα τα νέα της παπαδιάς στο νοσοκομείο, ενώ η Αννέττα συμπαραστέκεται στον ιερέα. Ο Αντζουλής μαθαίνει ότι ένας από τους πελάτες του καμπαρέ έχει σχέση με τους Γερμανούς, ενώ η Ρίτα μετανιωμένη για την αποκάλυψη που έκανε στην Πολύμνια επισκέπτεται τον Johnny στο σανατόριο, ζητώντας τη συμβουλή του.

Γαλάτεια επεισόδιο 115
Ο Στεφανής πηγαίνει με την Φανούλα και τον Χαμπή στην Λευκωσία με την ελπίδα να φωτογραφίσει τον Churchill που έφτασε για επίσκεψη στην Κύπρο. Η Γαλάτεια σε συνάντηση που είχε με τον Πολυδεύκη ζητά να της ανατεθεί κι νέα αποστολή. Ο Πολυδεύκης όμως είναι προβληματισμένος σχετικά με τη δολοφονεία στην όποια ήταν μάρτυρας η Γαλάτεια. Ο Αντζουλής μαθαίνει μια δυσάρεστη είδηση σχετικά με το καϊκι του και προσπαθεί να βρει τους ενόχους. Γαλάτεια και Πετρής συναντιούνται, και εκείνη του λέει ότι ο λόγος που επιμένει ο πατέρας της να αγοράσει το σπίτι ίσως έχει να κάνει με τα Κωνσταντινάτα και τον κρυμμένο θησαυρό. Η Ερατώ λέει στον Καράγιωρκη ότι δεν θέλει να πουλήσει το σπίτι της. Εκνευρισμένος ο Καράγιωρκης τα βάζει με την Πολύμνια η οποία νιώθει εγκλωβισμένη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου